Beställ material

Fält markerade med * är obligatoriska.

89 kr inkl porto (39 kr inkl porto för medlem)

"Celiaki - att inte tåla gluten" vänder sig till dig som nyligen har fått din celiakidiagnos eller har någon i din närhet som fått det. I skriften får du fakta om sjukdomen och konkreta råd och tips. Du får även ta del av andras erfarenheter av att leva med celiaki. En genomgång av glutenfria mjölsorter och recept är samlade i slutet, liksom en förteckning över ingredienser som kan skapa huvudbry för personer med celiaki.

Ange antal:

omslaget

80 kr inkl porto (29 kr inkl porto för medlem)

"Jag har celiaki" är en pocketbok med intervjuer med barn och tonåringar i åldrarna 6-16 år som har celiaki. Hur ser vardagen ut när man inte tåla gluten? Vad kan man äta? Hur går det när man blir tonåring? Boken innehåller barnens berättelser, fakta om celiaki, barnläkarens svar på vanliga frågor och användbara tips för en glutenfri vardag.

Ange antal:

erbjudande

Nu kan du som är medlem i Svenska Celiakiförbundet köpa både faktatidningen "Celiaki - att inte tåla gluten" och pocketboken "Jag har celiaki" för paketpriset 59 kr inklusive porto. (Pris för icke-medlem 189 kr)

Ange antal:

ingredienslexikon2015

190 kr inkl porto (160 kr inkl porto för medlem)
I Ingredienslexikon kan du snabbt och enkelt slå upp ingredienser, tillsatser och beteckningar relaterade till mat och livsmedel. Till varje uppslagsord ges en förklaring och en eventuell funktion. Du får också reda på om ingrediensen innehåller gluten, laktos, mjölk- eller sojaprotein. Boken redogör även för konsumentansvar, märkningsregler och allergenmärkning. Längst bak finns de viktigaste orden översatta till elva olika språk.

Ange antal:

ida
50 kr inkl porto (25 kr inkl porto för medlem)
I den här lilla boken kan barn som har celiaki känna igen sig i berättelsen om Ida som är fem år och har celiaki. Boken är tänkt att läsas av barn och vuxna tillsammans hemma, i förskolan, fritids eller i väntrummet hos doktorn.

Ange antal:

 

Dina uppgifter