Beställ material

Fält markerade med * är obligatoriska.

150 kr (80 kr för medlem)

Faktatidning som vänder sig till dig som nyligen har fått din celiakidiagnos eller har någon i din närhet som fått det. I skriften får du kortfattad fakta om sjukdomen och konkreta råd och tips. Du får även ta del av andras erfarenheter av att leva med celiaki. En genomgång av glutenfria mjölsorter och recept är samlade i slutet, liksom en förteckning över ingredienser som kan skapa huvudbry för personer med celiaki.

Ange antal:

omslaget

80 kr (50 kr för medlem)

Pocketbok med intervjuer med barn och tonåringar i åldrarna 6-16 år som har celiaki. Boken innehåller barnens berättelser om hur det är att leva med sjukdomen, fakta om celiaki, barnläkarens svar på vanliga frågor och tips för en glutenfri vardag.

Ange antal:

ingredienslexikon2015

190 kr (160 kr för medlem)
I Ingredienslexikon kan du snabbt och enkelt slå upp ingredienser, tillsatser och beteckningar relaterade till mat och livsmedel. Till varje uppslagsord ges en förklaring och en eventuell funktion. Du får också reda på om ingrediensen innehåller gluten, laktos, mjölk- eller sojaprotein. Boken redogör även för konsumentansvar, märkningsregler och allergenmärkning. Längst bak finns de viktigaste orden översatta till elva olika språk.

Ange antal:

ida
50 kr (25 kr för medlem)
I den här lilla boken kan barn som har celiaki känna igen sig i berättelsen om Ida som är fem år och har celiaki. Boken är tänkt att läsas av barn och vuxna tillsammans hemma, i förskolan, fritids eller i väntrummet hos doktorn.

Ange antal:

 

Dina uppgifter