Celiakiförbundet

Surdegsbröd-Föreläsning

Händelsen äger rum: 2017-10-11

Ingela Marklinder, docent i kostvetenskap vid Institutionen för kostvetenskap vid Uppsala universitet forskar bland annat om rågbrödskvalitet. Hon har också skrivit en bok om surdegsbakning. Nu kommer vi att få höra om vad som händer vid surdegsbakning.
Vi kommer att få smaka på surdegsbröd bakat på bovete.

Vi ber även att du tar med dig ditt egna glutenfria surdegsbröd eller bröd eller sötebröd som vi kan smaka på och resonera om. Kom med en fullständig ingrediensförteckning!

Tid: 11 oktober, kl. 18:00 – 20:00
Plats: Storan, HSO, Kungsgatan 64, Uppsala 

Anmälan görs till uppsala@celiaki.se senast den 6 oktober.

Föreläsningen är kostnadsfri.

Föreningen står för gott pålägg och kaffe/te. Missa inte detta tillfälle till nya kunskaper, insikter och utbyte av erfarenheter. 

Varmt välkomna!