Erbjudande! Bok och tidning för endast 59 kr

Just nu kan du som är medlem i Svenska Celiakiförbundet köpa både den faktaspäckade skriften ”Celiaki – att inte tåla gluten” och pocketboken ”Jag har celiaki” för paketpriset 59 kr.

”Celiaki – att inte tåla gluten” vänder sig till dig som nyligen har fått din celiakidiagnos eller har någon i din närhet som fått det. Här får du kortfattad fakta om sjukdomen och konkreta råd och tips. Du får även ta del av andras erfarenheter av att leva med celiaki. Här finns en genomgång av glutenfria mjölsorter och tips på recept, liksom en förteckning över ingredienser som kan skapa huvudbry för personer med celiaki.

”Jag har celiaki” är en pocketbok med intervjuer med barn och tonåringar i åldrarna 6-16 år som har celiaki. Hur ser vardagen ut när man inte tåla gluten? Vad kan man äta? Hur går det när man blir tonåring? Boken innehåller barnens berättelser, fakta om celiaki, barnläkarens svar på vanliga frågor och användbara tips för en glutenfri vardag.

Nu erbjuder vi alla våra medlemmar tidning och pocketbok till det kraftigt rabatterade priset 59 kronor,  inklusive porto (Ordinarie pris för icke medlem 169 kr). Beställ här

Om du ännu inte är medlem:  Anmäl dig här

Så snart du fått ett medlemsnummer så kan du beställa skrifterna till det mycket förmånliga medlemspriset. (Om du inte hunnit få ditt medlemsnummer när du vill beställa skrifterna, så skriv ”Ny medlem” i rutan för medlemsnumret – då kan vi kontrollera att du betalat och fått ett medlemsnummer och kan då ge dig medlemsrabatten.)

Det går även att beställa ”Celiaki – att inte tåla gluten” och ”Jag har celiaki” var för sig, och våra övriga informationsskrifter här