Dr. Schär

Dr. Schär har utvecklat naturligt glutenfria produkter under 30 år och är marknadsledare i Europa. Med Schär erbjuds ett utbud av bröd och pasta till kakor, snacks och flingor. I Sverige även produkter under DS och Glutano.

Finax
Ett brett sortiment av goda produkter som dessutom är glutenfria. Idag har vi ett stort urval
av goda och smakrika glutenfria produkter såsom mjölmixer, brödmix, müsli, flingor, Shake´n Bake produkter, bakhjälpmedel och bröd i vårt sortiment.

 CrazyBakers
För oss är det en självklarhet att du som är gluten eller laktosintolerant ska kunna njuta av goda kakor och gott bröd! I CrazyBakers sortiment hittar du idag ett 13-tal produkter såsom kakor, bröd, knäckebröd, skorpor och pizzabottnar.

 FriendsOfAdam
Så gott att man vill bjuda sina vänner på det! Det är vår målsättning. Basrecepten är framtagna tillsammans med brödmästaren Jan Hedh och förfinade av Oscar Målevik. Alla bröd är naturligt glutenfria och utan vetestärkelse.

Ewalie
Äntligen finns våra himmelskt goda, glutenfria, ekologiska råvarumixar med lågt GI ute i butik! Baka mjukt/hårt bröd och rosta din egen müsli.
Med Ewalies mixar förenklar du vardagen och kan enkelt unna dig nybakat, väldoftande och nyttig!

 


KEA bageriet
På KEA bageriet bakar vi och säljer glutenfritt matbröd, kaffebröd och konditorivaror. Vi använder äkta råvaror och bakar matbröd på den fina surdegstraditionen. Förutom det breda glutenfria sortimentet, erbjuder vi även laktosfria produkter.

 


Provena
Vi erbjuder ett innovativt val av glutenfria produkter, såsom mjöler, müsli, havregryn och bröd.

 


Semper
Semper Glutenfritt riktar sig till alla som är glutenintoleranta, både barn och vuxna. Vi erbjuder ett brett sortiment av goda livsmedel som är fria från gluten. Målet är ett glutenfritt sortiment som är så likt motsvarande cerialiebaserade produkter som möjligt.

 


Heléns Glutenfria
Vi tillverkar glutenfri färdigmat, mat- och kaffebröd. Många av produkterna är också tillverkade utan mjölk. Tillverkningen sker hantverksmässigt. Svenska och närproducerade råvaror används i den mån det går.

 


Kjula Hembageri
Kjula Hembageri bakar endast naturligt glutenfria och mjölkfria produkter. Ingen vetestärkelse eller havre ingår i våra produkter. Brödet är även sojafritt. Vi använder den nyttiga kallpressade rapsoljan som gör att brödet får en vacker färg.

 


Risenta
Risenta har funnits i sjuttio år och förser idag Sverige och Norden med ett heltäckande sortiment av hälsosamma basvaror och ett växande urval av innovativa matprodukter som är lätta och snabba att använda för människor i farten.

 


Lindroos
Lindroos Hälsoagenturer arbetar sedan många år med FiberHUSK glutenfri baktillsats.

 


Fria
Fria utvecklar och tillverkar glutenfria bageriprodukter sedan 1996 och är marknadsledare inom branschen. Produktionen sker i en säker glutenfri miljö och produkterna bakas efter egentillverkad mjölmix.

 

 

Producenterna ovan har visat oss intyg på att deras produkter inte överstiger gränsvärdet för glutenfritt.