Celiakiförbundet

Är du vår nya Event- & marknadsassistent?

2022-04-15

Vill du vara med och förändra och förbättra kunskapen om celiaki och laktosintolerans?

Är du social, driven och vill utvecklas i en roll inom digital marknadsföring och event? Just nu söker vi en flexibel och kreativ event- och marknadsassistent till oss.

Vad är Celiakiföreningen i Stockholms län:

Celiakiföreningen i Stockholms län är en ideell intresseförening som företräder personer som har celiaki (ofta kallat glutenintolerans) och laktosintolerans och är del av Svenska Celiakiförbundet med 17 500 medlemmar över hela landet. Celiakiföreningen i Stockholms län driver också Sveriges största glutenfria mässa “Mat för livet” som går av stapeln två dagar varje år i november. Dit kommer ca 40 olika utställare inom gluten- och laktosfria livsmedel och ca 4000 nyfikna besökare. Senaste två åren har mässan varit digital och i år planerar vi för en lösning som både är fysisk och digitalt.

Om rollen Event- & marknadsassistent:

Som marknadsassistent hos oss kommer du att vara delaktig i Celiakiföreningen i Stockholms läns arbete men också till en stor del Mat för livet-mässan. Ditt fokus kommer bl.a att vara behjälplig vid planering och utförande av Mat för livet mässan 2022 samt olika projekt och aktiviteter inom föreningen, skapa enklare innehåll till digitala medier samt interaktion i sociala medier. Det innebär bland annat:

  • Skapa enklare content för hemsida och sociala medier
  • Svara på mail och enklare förfrågningar
  • Publicera och korrigera digitalt material från företag/utställare.
  • Korrigera texter och innehåll
  • Interagera med medlemmar och följare i våra digitala- och sociala medier
  • Hjälpa till att skapa digitala och fysiska aktiviteter för befintliga medlemmar samt medlemsvärvning
  • Planera, genomföra och hantera uppföljningar av webinarier och event/aktiviteter

Tjänsten är en timanställning på ca 15-20 timmar/vecka som sedan kan bli upp till en heltidstjänst under september-november. Vi följer Unionens kollektivavtal. Tjänsten utgår från moderna lokaler på The Park Södra i Stockholm med möjlighet att delvis arbeta hemifrån. Det förekommer arbete på obekväma arbetstider såsom helg- och kvällstid för möten och medlemsaktiviteter.

Bakgrund och personlighet:

Vi söker dig som just nu går eller har gått en eftergymnasialutbildning inom relevant område, alternativt motsvarade kunskaper. Du har erfarenhet av service och event sedan tidigare och vi ser gärna att du har ett intresse för content och layout-skapande för digitala- och sociala medier. Du vet hur man använder och publicerar innehåll på Facebook och Instagram.

För oss är det viktigt att du är flexibel, lyhörd och tycker om att testa idéer, arbeta i projekt och att utvecklas. Du är strukturerad, kreativ och har inga problem med att ta i där det behövs. Du gillar att bolla idéer i team, samtidigt som du har ett eget driv, är noggrann och har förmågan att arbeta självständigt.

Vi ser även att du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift. Du har kunskaper i Officepaketet och Adobe CC: Indesign och Photoshop. Ytterligare kunskap inom WordPress, Canva, Mailchimp och Google Analytics är meriterande. Har du tidigare erfarenheter av förbund och föreningsliv samt ett intresse för celiaki och laktosintolerans ser vi det som ett plus.

Är det dig vi söker?

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till [email protected] märk mailet ”Event- och marknadsassistent”. Urval sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

För frågor om tjänsten maila: [email protected] eller ring Sanna Karlberg tel: 072-220 55 58

Vill du veta mer om Mat för livet besök: www.matförlivet.se