Celiakiförbundet

Fullt hus på ”öppet hus” 20 mars

2013-03-27

Vi var 41 deltagare på öppet hus den 20 mars.

Foto: Liselotte Pagmert

Klicka på bilden för att se bildspel.

Susanne Holmberg började med att visa oss hur man kan dekorera tårtor och cupcakes med Marshmallowsfondant, Hon gjorde två fantastiska påsktårtor och inspirerade oss med sin kreativitet.  De som ville, fick prova på att dekorera Minicupcakes. Det blev många vackra och smaskiga godsaker, som vi sedan avnjöt till fikat.

Titta gärna in på www.susanneutangluten.se , där finns det recept och bilder.

Vi provsmakade också olika sorters bröd. De hembakta var Filmjölksbröd, Fröknäcke med dill, Havrebullar och Surdegsbröd. Trevligt att vi kunde bjuda på  ICA:s nya bröd: Skivat surdegsbröd, Morotsbröd, Havreknäcke och Brungräddat knäcke.

/Eva