Resa med celiaki?

Som medlem i Celiakiförbundet har du tillgång till översättningskort om celiaki (även kallat glutenintolerans) och mjölkproteinallergi på ca 40 språk.

Korten hittar du i vår medlemsapp Cardskipper eller genom att logga in på medlemssidorna på hemsidan, smidigt att alltid ha med på din resa.

Korten innehåller en kortfattad förklarande text om t.ex. celiaki och gluten på både svenska och det aktuella språket – praktiskt att visa upp för bland annat restaurangpersonal när du ska ut och resa.

resa medlemsapp

resa med celiaki

 

 

 

 

 

resa med celiaki

Bli medlem

Bli medlem och få tillgång till översättningskort på över 40 språk.


 

Svenska Celiakiförbundet är en ideell intresseorganisation som företräder personer som har celiaki och-/eller laktosintolerans. Svenska Celiakiförbundet är partipolitiskt och religiöst obundet och agerar oberoende gentemot myndigheter och livsmedelsföretag. Förbundet består av omkring 21 000 medlemmar i celiakiföreningar över hela landet. SCF finansieras huvudsakligen av medlemsavgifter och statsbidrag. Förbundet startades 1975 av föräldrar till barn som fått diagnosen celiaki.

Tillsammans arbetar vi för att våra medlemmar ska ha samma levnadsvillkor som andra, inga inskränkningar i liv och valmöjligheter.
Som medlem i Svenska Celiakiförbundet bidrar du till samhällspåverkan, opinionsbildning och att öka kunskapen och förståelsen om celiaki.


Läs mer om celiaki på 1177