Celiakiförbundet

Bli medlem i Ungdomsförbundet

Svenska Celiakiungdomsförbundet, SCUF
Genom att vara medlem i ungdomsförbundet stöttar du arbetet för barn och unga med celiaki (glutenintolerans). Du kan delta på läger och medlemsträffar där du lär känna andra med celiaki, och du gör så att SCUF kan påverka och göra det enklare att ha celiaki. Är du mellan 0-29 år vill du inte missa chansen att vara med!

Välkommen som medlem i Svenska Celiakiförbundet!

Tillsammans arbetar vi för att våra medlemmar ska ha samma levnadsvillkor som andra, inga inskränkningar i liv och valmöjligheter.
Som medlem i Svenska Celiakiförbundet bidrar du till samhällspåverkan, opinionsbildning och att öka kunskapen och förståelsen om celiaki.

Nytt sedan juli 2019: du som blir medlem blir inbjudan till vår medlemsapp som där du bland annat hittar ditt digitala medlemskort, översättningskort på 40 olika språk, Fråga Dietisten och  CeliakiForum för 2 år bakåt. Inbjudan kommer ungefär 7 dagar efter din anmälan.

Som medlem får du:

• Du får vår prisbelönta medlemstidning CeliakiForum i brevlådan
• Tillgång till översättningskort på 40 olika språk
• Möjlighet att ställa frågor till vår dietist
• Möjlighet att engagera dig lokalt i din celiakiförening med aktiviteter och erfarenhetsutbyte.

När du anmäler dig som medlem i Celiakiförbundet, blir du med automatik medlem i en lokal celiakiförening där du bor. Du hittar föreningarna här.

Bli medlem

• Medlemskap kostar 250kr/kalenderår (1 januari-31 december). Medlemskap som ingås från 1 oktober 2019, gäller till och med 31 december 2020.

• Du kan i efterhand lägga till familjemedlemmar för 50kr/medlem. Familjemedlem ska vara folkbokförd på samma adress som huvudmedlem. Mejla [email protected] för att lägga till familjemedlem eller vänta tills huvudmedlemmen fått inbjudan till medlemsappen där ni kan lägga till familjemedlem.

• Du som är 0-29 år kan även bli medlem i Svenska Celiakiungdomsförbundet (SCUF). Då kan du bland annat delta på läger och medlemsträffar för barn och unga. Du hittar SCUF:s hemsida här.

Fyll i dina uppgifter nedan för att registrera huvudmedlemskap (mejla [email protected] om det gäller familjemedlemskap). Gäller medlemskapet ett barn kan du fylla i en vårdnadshavares e-post och telefonnummer.
Om du har frågor om medlemskap är du välkommen att kontakta kansliet på [email protected]

OBS! Du måste ha en e-mejladress för att kunna fylla i formuläret nedan. Har du inte det, ring oss  på 08-7300501 och gör din medlemsanmälan.

  • Fyll i ditt personnummer och tryck på knappen så hämtar vi dina adressuppgifter från folkbokföringen, för snabbare hantering.


    Intressekoder
    Celiaki
    Laktosintolerans
    DH