Celiakiförbundet

Bli medlem i Ungdomsförbundet

Svenska Celiakiungdomsförbundet, SCUF
Genom att vara medlem i ungdomsförbundet stöttar du arbetet för barn och unga med celiaki (glutenintolerans). Du kan delta på läger och medlemsträffar där du lär känna andra med celiaki, och du gör så att SCUF kan påverka och göra det enklare att ha celiaki. Är du mellan 0-29 år vill du inte missa chansen att vara med!

Ansökan om medlemskap

Så roligt att du vill bli medlem hos oss! Tillsammans blir vi starkare och kan förbättra villkoren för celiakister.

Alla nya huvudmedlemmar som är högst 10 år, får boken ”Lotta och Tarm-Ludde”

Huvudmedlemskapet (du som har celiaki eller laktosintolerans) kostar 300 kr/kalenderår. Anmäler du dig före 1 okt gäller ditt medlemskap till 31/12 2021. Anmäler du dig från 1 okt-31 dec, gäller medlemskapet till 31/12 2022. Är medlemmen under 18 år, ange hens personuppgifter och vårdnadshavarens kontaktuppgifter. Huvudmedlemskap anmäls nedan. Övriga medlemskap anmäls till [email protected] eller via länken i nästa stycke. Läs mer om våra olika medlemskap här.

Från och med 1 januari 2022, går vi över till rullande medlemskap. Det innebär att ditt medlemskap gäller 12 månader från och med den 1:a i den månad då du anmäler medlemskapet.

I anmälningsformuläret längre ner på sidan, anmäls ny huvudmedlem och betalning sker med faktura som kommer med posten inom cirka 2 veckor. Inbjudan till medlems-appen sker när vi registrerat din betalning. Under sommaren kan detta ta 2-3 veckor.

Du som redan är huvudmedlem och vill lägga till ny familjemedlem, kan göra det i medlemsappen. På sidan i appen med överskriften Information, scrollar du ner en bit så hittar du en ruta med texten ”Lägg till familjemedlem” där du kommer vidare.

Du som är 0-29 år kan även bli medlem i Svenska Celiakiungdomsförbundet (SCUF): SCUF

Alla fält med * måste fyllas i. Har du några frågor maila [email protected]

Vill du läsa mer om vad medlemskapet innehåller klicka här

  • Fyll i ditt personnummer och tryck på knappen så hämtar vi dina adressuppgifter från folkbokföringen, för snabbare hantering.


    Intressekoder
    Celiaki
    Laktosintolerans
    DH