Celiakiförbundet

Bli medlem i Ungdomsförbundet

Välkommen som medlem i Svenska Celiakiförbundet!

Erbjudande!

Bli medlem nu så betalar du endast 250 kr för resten av 2018 och hela 2019!

Vi vill att personer med celiaki (glutenintolerans), laktosintolerans samt mjölk- och sojaproteinallergi ska få ett friskare liv. Alla ska diagnostiseras så tidigt som möjligt och få tillgång till mat som de mår bra av. Kunskap ska finnas i samhället så att alla kan äta och känna sig trygga på restauranger, sjukhus, skolor, arbetsplatser med mera.

Bli medlem i Svenska Celiakiförbundet för att stötta verksamheten, ta del av viktig information och dela erfarenheter med andra medlemmar. Du får vår prisbelönta medlemstidning i brevlådan fyra gånger per år, tillgång till översättningskort på 40 olika språk, kan ställa frågor till vår dietist och blir inbjuden till lokala aktiviteter.
Alla oavsett ålder och diagnos är välkomna att vara medlemmar i förbundet!

Bli medlem

• Medlemskap kostar 250kr/kalenderår.
• Du kan i efterhand lägga till familjemedlemmar för 50kr/medlem.
Du som blir/är medlem i Svenska Celiakiförbundet, kan utan extra kostnad även bli medlem i Svenska Celiakiungdomsförbundet (SCUF). Då kan du bland annat delta på läger och medlemsträffar för barn och unga. Läs mer om ungdomsförbundet här. 

Fyll i dina uppgifter nedan för att registrera ditt medlemskap. Gäller medlemskapet ett barn kan du fylla i en vårdnadshavares e-post och telefonnummer.
Om du har frågor om medlemskap är du välkommen att kontakta kansliet på [email protected]

 • Fyll i ditt personnummer och tryck på knappen så hämtar vi dina adressuppgifter från folkbokföringen, för snabbare hantering.


  Ja tack, jag blir gärna medlem i Ungdomsförbundet också utan extra kostnad
  Intressekoder
  Celiaki
  Laktosintolerans
  Mjölkproteinallergi
  Sojaproteinallergi
  DH