mekto_ganic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag har en magisterexamen inom litteraturvetenskap samt en mastersexamen inom information och bibliotek. Jag arbetar idag på en gymnasieskola med läsprojekt samt är samordnare för skolans Kunskapsportal och bibliotek.

Jag har tidigare arbetat som Butikschefsutbildare inom detaljhandeln (fast det var många år sedan)´samt har jag arbetat som personalassistent i 9 årr och arbetat direkt ihop med personalchef samt ekonomichef. I alla mina arbeten har jag varit ansvarig för en personalgrupp och handlett olika grupper.

Jag har suttit med i en internationell förening som sekreterare samt en del av ledningsgruppen (vi var 3) under 9 år där vi arbetade med olika mångfaldsprojekt. Jag har även suttit med i en partipolitisk förening samt skolans föräldraförening.

I Västra Götalands förening satt jag med i 2 år och i Göteborgsföreningen sitter jag fortfarande i och har gjort i 9 år.

Jag är licensierad kostrådgivare med en fördjupning inom beroendeproblematik och idrottsnutrition, holistisk rawfoodkock, författare, matstylist och formgivare. Jag är dessutom certifierad handledare i KBT Stahremetoden inom övervikt, fetma och ätstörningar. Jag har en tjugoårig bakgrund inom recept- och produktutveckling och arbetar frekvent med kursverksamhet, utbildningar, föreläsningar och receptutveckling åt den offentliga och privata sektorn. Jag har tidigare utgivit ”Bröd och kakor – baka utan gluten” samt ”Läcker vardagsmat utan gluten och mjölk” och 1 mars släpps min tredje bok ”BAKA VEGO – Veganska recept”.

(Denna presentation av Mekto Ganic är från år 2016, då Mekto valdes in i förbundsstyrelsen.)