Lördag 21/4 kl. 10.00 – 14.30 

Bröd, knäckebröd, kex och goda påläggsröror.

Plats: Vikingaskolan, byggnad K, Egils gränd 16, Lund

Vi bakar denna gång glutenfritt och laktosfritt.
Vi använder inte heller nötter eller mandel i lokalen på Vikingaskolan.
Lättare förtäring (utöver det vi producerar under dagen) serveras kring lunchtid. Ta med eget förkläde och glatt humör!

Max två personer per deltagande familj, detta för att så många som möjligt ska få chans att vara med.
Övriga i familjen kan anmälas samtidigt till reservlista och tas emot i mån av plats.

Nya medlemmar och du/ni som inte deltagit i någon bakträff under det senaste året har företräde.


Anmälan senast 5/4 inklusive medlemsnummer för alla anmälda samt noggranna angivelser av vad du/ni inte tål att äta till [email protected] 

eller till Susanne Holmberg 0733-702402