Celiakiförbundet

Boda borg i Oxelösund 27 augusti

Händelsen äger rum: 2023-08-27

Följ med oss till Boda Borgs värld söndag den 27 augusti, där du kan stjäla en värdefull diamant från ett museum eller gå djupt in i en gruva där dolda faror lurar långt under marken. Bli en rymd hjälpte, en bonde, en u-båtskapten eller kanske en pirat – på Boda Borg finns mycket mer att utforska och allt är möjligt.

Questerna är olika ansträngande och indelade i Grön, Röd och Svart. Gröna questar är mindre fysiska och utmanar sinnet, de svarta är fysiskt ansträngande och de röda är en mix av båda.

5-timmarapass på Boda borg i Oxelösund, söndag den 27 augusti

Vi kommer starta kl 09:30 (kom gärna ca 10 min innan), där ni får köra två timmar först och där efter samlas vi alla och käkar lunch (Tacobuffé) kl 11:30.

Vi räknar med att man är i gång igen ca kl 12:30 och kl 14:30 kör vi avslut för dagen med en fika tillsammans.

I grupp ska man vara mins 3st och detta kollar vi på plats tillsammans.

Alla medlemmar huvud- som familje-medlem (6år och uppåt) är välkomna.

Vi har 20 platser, det är föranmälan med medlemsnummer och först till kvarn som gäller.

Anmälan skickas till [email protected] och börjar den 8 juli kl 10:00 och din anmälan kommer bekräftas med ett mail där du får svara på en enkät där det fylls i alla som ska deltas namn, medlemsnummer, ålder och specialkost.

Sista anmälnings dagen är fredag den 11 augusti

Är det första gången för någon i sällskapet? Titta gärna på det här filmklippet för att se vad som väntar på er på Boda Borg! https://www.youtube.com/watch?v=n1YTKLxdmAY

Obs! Kom gärna ombytta i oömma kläder och ha innegympaskor i våra Questar. Om ni kan så ta gärna med er ett hänglås