Celiakiförbundet

Fika på Stora Coop i Visby

Händelsen äger rum: 2019-10-23

Hej alla Gotlandsmedlemmar!

Nu vill vi inbjuda er till en första aktivitet med vår nystartade Celiakiförening på Gotland.

Onsdagen den 23 oktober mellan kockan 17:00 – 19:00 är ni välkomna att titta in på Stora Coops Café i Visby.

Du blir bjuden på en matig, glutenfri och laktosfri macka och något att dricka till den.

 Vi i styrelsen finns där och svarar på frågor och tar gärna emot tips och idéer från er som medlemmar. Ni kan också passa på att berätta för Stora Coop  vad ni tycker om deras utbud av glutenfria produkter.

Du hittar Stora Coop på Stenhuggarvägen 5-7 i Visby. Ta gärna med dig en kompis, partner, vän eller vem det nu kan vara. Du som medlem och en person till blir bjudna på macka och dryck. Men vi behöver din anmälan att du kommer senast den 21 oktober. Den är inte bindande, men är bra för att vi ska få ett hum om hur många mackor vi ska beställa!

Vi hoppas kunna sprida information om celiaki och om Celiakiförbundet och vår lokala förening genom att synas på platser många besöker. Förhoppningen är att det blir fler sådana här events framöver på olika ställen på vår kära ö.

Vi planerar för och hoppas också på att ordna ett glutenfritt julbord. Det skulle vara bra för oss att veta om det finns ett intresse för ett sådant. Julbordet kommer i så fall att bli subventionerat för medlemmar. Vi tänker oss att evenemanget skulle anordnas en kväll de första vardagarna i december (2, 3 eller 4 dec). Berätta för oss om du är intresserad av att vi ordnar med detta.

Anmälan till den 23 oktober på Stora Coop Café och/eller intresseanmälan för julbord skickas per mail till [email protected] eller ring eller sms:a till Gertruds telefon 070-561 61 54.

Med hälsningar från din styrelse

Katarina Hedlund   Catrin Hägbom   Gertrud Lindby