Hej.

Du har fått sms därför att du eller någon i din familj varit medlem i Celiakiförbundet tidigare.

Under våren har vi jobbat mer än tidigare med att ta fram bra erbjudanden för våra medlemmar. Dessa erbjudanden finns i medlems-appen. Just nu har vi följande erbjudanden:

  • 20% på bars från Fibr
  • 5 bröd för 110 kr hos Bengtsgården.
  • 50 kronor rabatt hos MixWell vid köpt för minst 400 kronor
  • Medlemspris på Margareta Elding Ponténs böcker ”Lotta och Tarmludd” och ”Glutenfritt gott och enkelt”
  • Medlemspriser på produkter hos Lindroos.

Som medlem blir du inbjuden till att ansluta till medlems-appen. I appen kan du enkelt läsa Celiakiforum, lyssna på Glutenpodden, ställa frågor till vår dietist, hitta översättningskort på cirka 40 språk, se vilka aktiviteter celiakiföreningar runt om i landet har med mera. Ny huvudmedlem som är högst 10 år får boken ”Lotta och Tarm-Ludde”.

Under våren har många celiakiföreningar börjat ha fysiska aktiviteter igen och i höst är Mat för livet tillbaka i fysisk form. Det blir på Kistamässan 25 & 26 november. Medlemmar betalar lägre inträde än övriga.

Ju fler medlemmar vi där, desto starkare röst har vi genom vår ombudsman Linus. Linus fortsätter sitt arbete så att celiakisiter ska kunna äta säkert på restauranger, fik, i skolan, i vården med mera.

Vi hoppas att du vill bli medlem igen. För att du ska få inbjudan till appen innan vi stänger för semester, behöver du anmäla dig som medlem och betala medlemsavgiften senast den 28 juni. Du anmäler dig via detta formulär och betalar med Swish. OBS! Vi har just nu ingen automatiserad Swishtjänst, utan du får gå in i din app och skriva in det swishnummer som står i formuläret.

Nytt för i år är att nya medlemskap är rullande. Går du med under juni 2022, gäller medlemskapet till 31 maj 2023. Här kan du läsa mer om vad medlemskapet innehåller och innebär:

Trevlig sommar!

 

Svenska Celiakiförbundet

Hälsningar Svenska Celiakiförbundet