Celiakiförbundet

Fikaträffen på A Healthy Choice under vecka 38 & 39

Händelsen äger rum: 2020-09-14 till 2020-09-27

Fikaträffen på A Healthy Choice under vecka 38 & 39

Välkomna återigen till fikaträffen på det helt gluten- och mjölkfria bageriet A Healthy Choice, Prinsgatan 3, en jättesuccé i maj när vi hade fikaträff inför Celiakidagen.

Denna gång väljer vi att göra på ett annat sätt vilket innebär att ingen behöver vänta i kö, vi gör inga förbeställningar och det blir lättare även för bageriet.

Tid: vecka 38 & 39 Ti-Fr 9-16, Lö 9-14

Anmälan senast: torsdag den 10 september

Föreningen sponsrar sina medlemmar med 150 kr per vuxen och 100 kr per barn upp till 10 år. Begränsat antal platser så först till kvarn gäller!

Mejla fullständig anmälan till [email protected]

Uppge namn och medlemsnummer för samtliga, ålder för barnen upp till 10 år samt telefonnummer för den person som skickar anmälan.

Undantag att SMS:a mellan kl.12-18 till 070-4305782 gäller enbart medlemmar som inte har mejladress.

Detta för att slippa onödigt dubbelarbete med hänsyn till att allt arbete med aktiviteten görs ideellt.

I bekräftelsen på er anmälan kommer ni att få information om vilken dag av dessa 2 veckor ni tilldelats.Observera att det inte går att välja specifik dag. Ni kan sedan antigen avhämta ert fika, fika på plats vilket ni själva avgör utifrån rådande situationen och er egen bedömning. Ni väljer själva vad ni vill fika.

Ni kanske passar på att handla lite extra när ni ändå är på plats. Titta gärna på deras hemsida innan så ni vet vad ni vill ha när ni kommer dit. Om ni  behöver info på telefon kan ni SMS:a bageriet på tel.nr. 073-3803445. De har inte möjlighet att besvara samtal.

I samråd med bageriet, som kommer att erhålla en lista från föreningen med namn & telefonnummer på anmälaren samt antal personer och summan per hushåll för att kunna bocka av, blir det max 10 medlemmar per dag.

Skulle det hända att någon medlem inte kan komma till bageriet av hälsoskäl så kan ni be någon vän, granne eller släkt att avhämta åt er genom att uppge ert namn och telefonnummer på plats.

Smaklig fika!

Celiakiföreningen i Göteborg med omnejd