Celiakiförbundet

Göteborg med omnejd

Celiakiföreningen i Göteborg med omnejd

Vi hittar regelbundet på olika aktiviteter med våra över 2000 medlemmar. Det kan vara restaurangträffar, bakträffar, fikaträffar, föreläsningar och julbord. Om du har något förslag på aktivitet så tveka inte att höra av dig!

Då året som gått har präglats av pandemin Covid-19 har vi anpassat våra aktiviteter efter detta – men varit så kreativa som möjligt för att tillgodose våra medlemmars behov!

Vi hoppas kunna erbjuda trevliga och covid-vänliga aktiviteter under våren 2022 – kontakta gärna Cecilia Nilsson, styrelsen, om ni har förslag och ideér!

[email protected]

Missa inte årsmötet lördag 5/3 – se separat inbjudan.

Ta hand om er!

Cecilia Nilsson

Styrelsen
Cecilia Nilsson, styrelsen

Kontakt – här hittar du alla våra kontaktuppgifter.

Kalendern– här hittar du information om kommande aktiviteter och information om hur du anmäler dig.

Nyheter – här läggs det ut om det hänt något särskilt, referat från senaste aktiviteterna med mera.

Är det något ni vill se här, skicka ett mail till [email protected], och märk mailet med ”Hemsidan”.

Celiaki Nytt, medlemstidningen för oss som bor i Västra Götaland. Håll utkik efter mer information på vår hemsida och även Facebook!

 

 

”Funktionsrätt i Göteborg är ideell förening som samlar 49 funktionshinderföreningar däribland Celiakiföreningen i Göteborg har tagit fram en fantastisk redskap Klaga på stan, se annonsen, som vi vill upplysa våra medlemmar om. Titta gärna där för det finns otroligt mycket bra tips och råd som gäller både skolan, sjukvård och mycket mer.”