Celiakiförbundet

Fira våffeldagen med 20% rabatt på Café Järntorget, Gamla Stan Stockholm

Händelsen äger rum: 2022-03-25 till 2022-04-01

Erbjudande till våra medlemmar i Celiakiföreningen Uppsala län

På fredag är det våffeldagen och har du vägarna förbi Stockholm kan vi rekommendera att ta svängen förbi Café Järntorget i Gamla Stan och testa deras frasiga glutenfria bubblewaffle eller belgiska våffla. De finns både som matigare våfflor eller smarriga efterrättsvåfflor!
Hela fredagen den 25/3 (samt mellan måndag 28/3 – fredag 1/4) får medlemmarna i Celiakiföreningen Uppsala län 20% rabatt på hela köpet/gäller per medlem. Så är du familjemedlem i föreningen har du också 20% rabatt på din våffla med tillbehör när du visar ditt medlemskap.

För att ta del av erbjudandet behöver du visa upp ditt medlemskap som du hittar i medlemsappen Cardskipper (har du inte appen maila ditt namn och medlemsnr till [email protected] senast på torsdag 24/3 kl. 17.00 för att hinna få tillgång till appen)

Öppettider på Café Järntorget fredag 25/3: kl. 12.00-20.00
Vart ligger caféet: Västerlånggatan 81, Stockholm (Gamla Stan)

Viktigt att veta! – Caféet hanterar andra livsmedel i lokalen innehållande gluten – så som crepes-smet, glassrån och 2 sorters glass (av deras 20 olika smaker). Samtliga våfflor är glutenfria och blandas i egna kärl och bakas i våffeljärn som endast används för glutenfri smet. Är du osäker på något så fråga alltid när du är på plats hur hanteringen sker.

Här hittar du Café Järntorgets olika sociala medier