Celiakiförbundet

Uppsala län

Uppsala län

Ny styrelse 2021 Övre raden: Fredrik Sjövall, Laila Eriksson, Lena Samuelsson, Karin Fernström Nedre raden: Susanna Lax, Magnus Jansson-Klarin, Charlotta Wipemo, Mariia Rönström

Vi är en länsförening under Svenska Celiakiförbundet och har idag över 700 medlemmar spridda över hela länet. Vårt medlemsblad kommer ut tre till fyra gånger om året och innehåller inbjudningar till aktiviteter, reportage och annat som du som medlem har nytta av. Skriv gärna ett inlägg med tips om bra matställen, caféer, produkter och annat du vill dela med dig av. Tipsa även om aktiviteter som du tycker att vi i styrelsen kan göra.

Du kan skicka ett mejl till: [email protected]

Gå gärna in och besök oss på Facebook Uppsala

Knivstas egna sida på Facebook Knivsta

Svenska Celiakiförbundets Facebook-sida

______________________________________________________________________________________________________

Medlemsbladet.

Föreningens styrelsen har nu beslutat att vi skickar medlemsbladet digitalt (med e-post som pdf-fil) till alla som har uppgett sin e-postadress.

Skulle ni mot förmodan ändå inte få bladet, så titta en extra gång i ”Skräppost-mappen”, eller meddela oss din aktuella e-postadress.

Om du ändå vill ha bladet i tryckt form, meddelar du föreningen det på [email protected] eller på Facebook-sidan. De som ännu inte lämnat sin e-postadress kommer att få bladet i tryckt form, som vanligt. Du som meddelat att du vill ha bladet i tryckt form, får den även i digitalform.

På förbundets webbsida kan du anmäla om du vill ha nyhetsbrev!  

______________________________________________________________________________________________________

Aktiviteter för 2021

Våra aktiviteter kan du se under vår kalender och våra lokala nyheter till höger på sidan eller klicka på den blåfärgade länken.