Celiakiförbundet

RESTAURANGTRÄFF på OLIVIA restaurang

Händelsen äger rum: 2020-10-12 till 2020-10-18

RESTAURANGTRÄFF   OLIVIA restaurangKungsportsavenyn 1, vecka 42 

Bästa medlemmar, föreningen bjuder in er till en lite lyxigare restaurangträff på Olivia restaurang under hela v. 42 med lite annorlunda upplägg anpassat till dessa tider med pandemin. 

Vi sponsrar med max 99 kr för barn upp till 10 år, barnmeny, och för övriga med max 365 kr, motsvarar 3-rätters. Sponsring gäller bara maten, allt utöver detta bekostar var och en själva. 

Vi har begränsat antal platser. Vänligen läs noga inbjudan och skicka fullständiga uppgifter. 

Anmälan från  måndag 14/9   Sista dag för anmälan är måndag 5/10 

Anmälan via mejl till [email protected] eller SMSenbart mellan 1218till telefon  

070-4305782  

Uppge namn på samtliga & medlemsnummer& ålder för barn upp till 10 år samt telefonnummer för den som anmäler. Ofullständig anmälan besvaras INTE! 

När ni fått bekräftelse återstår att ni själva kontaktar restaurangen, uppger föreningens och ert namn som referens samt välja om ni vill sitta där och äta eller beställa avhämtning eller leveransen som ni avtalar med restaurangen och bekostar själva. Restaurangen erhåller en lista med enbart namn och telefon nummer för anmälda för att kunna bocka av. 

Var noga med att läsa allt som finns att välja på  restaurangens hemsida som är ett föredöme med att ange ingredienser i sina rätter. Glöm inte heller att ge feedback via TripAdvisor samt via  andra sociala medier! 

Olivia kontaktar ni för bokning och eventuella frågor via telefon 031-547000 eller via booking@oliviarestauranger.se. 

Väl mött! Var rädda om er och ta hand om varandra! 

Styrelsen för Celiakiföreningen i Göteborg med omnejd