Celiakiförbundet

Semmeldagen 21 februari – erbjudanden i Stockholm

Händelsen äger rum: 2023-02-21

Tisdag den 21 februari är det äntligen dags för semmeldagen/fettisdagen! Som medlem i Stockholmsföreningen har vi listat några erbjudanden till dig! Du visar ditt medlemskap i kassan och får rabatt. Du hittar medlemskortet i medlemsappen Cardskipper. Behöver du hjälp maila gärna [email protected] (bemannat på vardagar)

Glad semmeldag önskar vi dig!

Malvas Bageri – 30 kr/semla (ord.pris 47 kr)

Välkomna på fettisdagen! Som medlem i Celiakiföreningen i Stockholms län får du specialpris på våra semlor, 30 kr (ordinarie pris 47 kr). Visa upp ditt medlemskap i kassan. För att vi ska veta hur många semlor vi ska baka behöver du förbeställa senast söndag 19/2 med DM på Instagram eller via ett sms på 073-3963286. Våra semlor är naturligt glutenfria och laktosfria. De innehåller ägg och laktosfria mejeriprodukter. Vi har öppet mellan kl. 10 och 17 på semmeldagen. Välkomna!
Hemsida: www.malvasglutenfriabageri.se

Café Så Gott – 10% rabatt vid köp av 4 semlor

Vid köp av minst 4 semlor får du 10% rabatt när du visar upp ditt medlemskap. Välkommen till oss i Sundbyberg!

Under kastanjen – 25% rabatt på semlor

Under Kastanjen är ett bageri, en bistro och en bar i hjärtat av Gamla stan i Stockholm. Vi finns, precis som namnet antyder, Under Kastanjen, på torget Brända tomten som ligger i korsningen Kindstugatan/Själagårdsgatan.

Vi har två bagerier. Ett där vi bakar gluten och laktosfritt, och ett vanlig bageri. Just detta år så erbjuder vi Celiakiföreningens medlemmar 25% rabatt på glutenfria semlor vid uppvisande av medlemskort. För att inte semlorna ska ta slut rekommenderar vi att du beställer senast på måndag 20/2.

Öppettider: Mån-fredag 08.00-16.00

Kontaktuppgifter:
Tel 08-215004
Mail: [email protected]
Hemsida: https://underkastanjen.se/ 

 

Rawcake Collection2 för 135kr (ord pris 150kr)

Semla cashew och mandelmousse med fyllning av marsipanmassa med rostade mandlar och cashew grädde. Handgjord med kärlek ❤️ Absolut bestseller i februari förra året 🏆
Ingredienser: CASHEW, MANDEL, kakaosmör, agavesirap, kardemumma, vanilj, kokosmjölk, kokosolja, havremjöl (glutenfri), mandelmjölk, kokosmjölkpulver.

Ange kod: CELSEM vid beställning för att få rabatt.

Kontaktuppgifter:
[email protected]
Sms: 0732086908
Instagram instagram.com/rawcake_collection
Facebook www.facebook.com/rawcakestockholm