Celiakiförbundet

Stockholms län

Stockholms län

Vår nya logotype from 1 mars 2019

VÄLKOMMEN till Celiakiföreningen i Stockholms län!

Vi är en förening med drygt 4000 medlemmar och är till för dig som inte tål gluten, laktos, mjölkprotein, sojaprotein.

I kolumnen till höger hittar du information om vad som händer i vår förening framöver och blogginlägg om tidigare aktiviteter.

Som medlem får du vår tidning ”Lilla Stockholmsbladet” med posten 2 gånger om året och nyhetsbrev via mejl.

Lilla Stockholmsbladet - medlemstidning

 


Håll utkik! 🌱

Vi har varit lite tysta av oss men det finns en anledning 😊

Det är nämligen fullt ös här med att skriva ihop det sista materialet till vår medlemstidning Lilla Stockholmsbladet som får ett nytt utseende. Vi planerar Mat för livet-mässan som äger rum den 15-16 nov, vi färdigställer pressmeddelande i MyNewsDesk och utställarinbjudan, vi planerar Järvaveckan där vi kommer att delta i år, vi förbereder inför Celiakiförbundets årsstämman som är i helgen och vi förbereder nästa styrelsemöte.

Sist men inte minst så planerar vi inför Internationella Celiakidagen som är den 16 maj! 😀Den kvällen kommer vi att ha Öppet hus hos oss med bakverk, godsaker och föreläsning om celiaki. Mer info kommer snart! Hoppas vi ses! 👏🏼😊


ÖPPET HUS

Vi har tillsvidare inget Öppet hus ”första tisdagen varje månad”. Medlemsaktiviteter under 2019 kommer snart att läggas upp här.


VOLONTÄRER

Vi söker volontärer i alla åldrar!

Volontärer sökes - Celiakiföreningen i Stockholms län

Vi har många planer för framtiden med både nya och gamla aktiviteter och nästan allt arbete är ideellt. Så vi i styrelsen tar gärna emot hjälp.

Föreningen finansieras till stora delar av bidrag från landstinget men om vi inte syns så finns vi inte. Det är därför jätteviktigt att vi har aktiviteter för våra medlemmar men också att värva nya medlemmar.

Vad innebär det att vara volontär? Du hjälper till vid någon eller några av de aktiviteter som vi arrangerar. Hjälpen kan bestå av att pricka av deltagare, vara bussvärd, hjälpa till att arrangera en aktivitet som man brinner för, ta emot besökare på Mat för livet, representera föreningen några timmar på Järvaveckan etc.

Skriv till oss om det gäller en specifik aktivitet eller om du har ett allmänt intresse av att vara med när du har tid, så kontaktar vi dig vid behov.

Vi behöver:

– Ditt namn, tele, mailadress.

– Hur mycket du kan hjälpa till och vilken/a aktiviteter du tycker ser spännande ut.

Skicka till [email protected]

Du kan även ringa om du har frågor.

Mobilnr 0722-20 55 58


MAT FÖR LIVET 2019

Mat för livet

Datumen är nu satta! Datum för mässan blir 15-16 november.

Följ oss här eller i vårat Facebook-event eller Instagram