Lansering av nytt glutenfritt märke i Sverige – Brisk Bakeri

[Sponsrat inlägg i samarbete med Brisk Bakeri]

Brisk Bakeri är ett ledande och stort glutenfritt bageri i Ålesund, Norge. Ambitionen är att produkterna ska vara lika goda eller bättre än bakverk bakade med gluten. Brisk fokuserar i första hand på smak och konsistens och vill att du som äter glutenfritt ska få en god och trygg matupplevelse.

De lägger stor vikt vid kvalitet vid val av råvaror och har även en egen glutenfri kvarn. Du kanske till och med redan har testat deras pizzabotten då den finns på ett flertal pizzerior runt om i Sverige, och nu kan du handla den i butik och göra din egna pizza. Dessutom levereras pizzan i en folieform för att minimera risken för kontaminering.

Brisk Bakeri produkter finns på utvalda ICA-butiker i Sverige. Har din ICA butik inte tagit in dessa ännu så prata med personalen.

 

Följ Brisk bakeri på Facebook

Hemsida: briskbakeri.no

 

I sortimentet hittar du bland annat: Fiberbröd, Fröbröd, Pizzabotten och Knäckebröd. Vill du veta mer om produkternas innehåll, läs mer här.

Nu finns även fikabröd som Mandelstång, Rulltårta, Kokosmakroner, Sköldpaddor och tårtbotten i utvalda butiker. Du hittar mer information här.

 

Här kommer en hälsning från Morten på Brisk Bakeri inför Mat För Livet som hölls på Kistamässan i november 2023: