Celiakiförbundet

Mail från Celiakiförbundet

2017-09-08

Hej alla medlemmar i Svenska Celiakiförbundet!

Celiakiförbundet kommer under hösten att byta medlemsregister. Funktionen Min sida kommer att stängas den 22 september och vara stängd en tid. Vi återkommer med mer information.

Om du vet att du kommer att behöva medlemskort/medlemsbevis till något under hösten, gå senast 21 september in på Min sida och ta en skärmdump/screenshot på Min sida så har du den i mobilen. Det går även att skriva ut sidan på papper från datorn, eller göra en printscreen på datorn, klistra in i Word och skriva ut pappret.

För att logga in på Min sida https://www.celiaki.se/start/min-sida/ , behöver du ditt medlemsnummer (står vid din adress på CeliakiForum) samt det lösenord du tidigare fått. Har du glömt ditt lösenord, gå till Min sida på www.celiaki.se, och klicka på Glömt lösenord? Får du ändå inget lösenord via mejl, hör av dig till [email protected]

Lösenordet för att komma åt översättningskorten på sidan Medlemsförmåner, ska inte förväxlas med uppgifterna till Mina sida. Lösenordet för att komma in på medlemsförmåner är forum2017 för alla medlemmar.

OBS! Om du loggar in till Min sida från webbläsaren Safari (iPhone, iPad eller Mac), klicka på den här länken: https://medlem.foreningssupport.se/celiaki/open24/public/memberreg/MyPageLogin.asp
Undrar du något, når du oss via mejl: [email protected]