Celiakiförbundet

Prison Island

2018-10-22

Alla ”fångar” som infann sig

 

Söndag förmiddag den 21 oktober samlades ett förväntansfullt gäng på Prison Island i Borlänge som är en snällare variant av ”Fångarna på fortet”. Vi hade bokat två timmar lek för både vuxna och barn vilket visade sig vara försvinnande kort. En perfekt aktivitet att göra tillsammans med t ex familjen då cellerna hade stor variation av utmaningar.

I vissa celler var det problemlösning med svåra tankenötter, en annan var väldigt fysisk där man skulle klättra ”på väggarna” för att ta sig fram till en pytteliten knapp som skulle tryckas på – helst samtidigt i tre olika trånga utrymmen.
I några celler var det minnet som testades. Man kan konstatera att det lag som hade flest barn som både är smidiga och smarta/minnesstarka hade de bästa förutsättningarna att klara dagens aktivitet. Bra jobbat alla kids!! Nästa år ska vi vuxna träna upp oss och då ni…..
När vi återsamlades var vi mycket hungriga. Två timmars lek kostar på. Föreningen tar med sig det till nästa år. Kanske kan denna aktivitet återkomma där vi avslutar med mat?? Hoppas att vi syns då!