Celiakiförbundet

Öppet hus med Celiakistan och Green Praline

Händelsen äger rum: 2019-09-21

Är du nydiagnostiserad eller har funderingar ändå?

Fotograf: Mariana Bocoi

FIKA OCH FÖRSÄLJNING kl 13:30-14:30

FÖRELÄSNING 14:30-15:30

FÖRELÄSNING
Nu upprepar vi succén med föredrag om Celiaki med ”Celiakistan” Kristina Bate Holmberg.
Kristina kommer att berätta:
  • Vad är Celiaki och vad det innebär
  • Följder om man missköter sig
  • Alternativ till hur man kan leva
  • Senaste nytt på forskningsfronten
 
FÖRSÄLJNING
Dessutom kommer Green Praline att vara på plats för försäljning av sina produkter. Det är ett litet konditori och chocolaterie i Hökarängen som driva av vännerna Sphinx och Michelle.
 
”Under vår utbildning i Schweiz 2017-2018 föddes idén om ett hemtrevligtglutenfritt och veganskt konditori. Tillsammans har vi tagit drömmen i hamn och februari 2019 slog vi upp portarna till Green Praline! ”
 
De kommer bla att ha med sig favoriter som citron-punschrullar. De skänker 3 kr för varje citron-punschrulle till Naturskyddsföreningen. Deras choklad och bakverk är naturligt glutenfria och vegan. Viss choklad kan innehålla spår av mjölk.
 
FIKA
Vi kommer att duka upp ett bord med kakor, kaffe, te och saft som vi säljer till självkostnadspris. Vi ser gärna att du betalar med Swish men vi kan även ta emot kontanter.
 
PLATS
Denna gång är vi i Olaus Petri kyrka, Armfeltsgatan 2. Det ligger på Gärdet ca 100 m från vår lokal. Antingen tar du T-banan till Karlaplan eller Stadion och promenerar en bit. Det finns även möjlighet att parkera sin bil på gatan utanför mot P-avgift.
 
ANMÄLAN
Då vi har ett begränsat antal platser till föreläsningen, så det är först till kvarn som gäller. Anmälan gör du till mailadress: [email protected]
 
 
I samarbete med: Green Praline, Kristina Bate Holmberg, Semper Glutenfritt Fria glutenfritt