Celiakiförbundet

Årsmöte 2 mars 2019

2019-02-12

Du är som medlem varmt välkommen till årsmötet den 2 mars klockan 11 på Clarion Hotell Gillet, Dragarbrunnsgatan 23 i Uppsala. Vi kommer att redovisa verksamheten för 2018, välja ny styrelse och nya stadgar och planera framåt.

Hotellet bjuder på fika efter årsmötet som kompensation för att brunchen senast inte blev helt lyckad. Anmäl därför om du kommer och vad du inte kan äta till [email protected]. Anmälan vill vi ha senast den 25 februari.

Vi kommer att lägga ut årsmöteshandlingar på hemsidan www.celiaki.se/uppsala senast två veckor innan årsmötet men du kan också ta del av handlingarna på plats. Bifogat hittar du förslag på nya stadgar. Att dessa ändras beror på att förbundet ändrar sina stadgar. De ändringar som införs är i huvudsak att göra språket mer lättläst.

Har du idéer om vad du vill att vi ska jobba med i föreningen, förslag på aktiviteter eller annat du vill dela med dig av är du välkommen att ta kontakt med oss i styrelsen, via mejl [email protected] eller till ordföranden Margareta Mörck, tel: 070-311 26 79.

Välkomna till ett nytt år!

Styrelsen

Handlingar till mötet

Förslag till nya stadgar-celiakiförening

Kallelse till årsmötet 2019