Celiakiförbundet

Quiz-tävling celiakidagen!

2020-05-15

Quiz-tävling celiakidagen!

Välkommen till quiz-tävling!

Tack för alla era bidrag och grattis till vinnarna: Zohreh Larsson Torabi , Dan Gunnarsson och Josefin Yngve!

Här kommer dem rätta svaren:


Tävlingen för dig som bor inom Stockholms län som har chansen att vinna ett presentkort på 500 kr på Linas matkasse (barnkassen går att få glutenfri) Vi delar ut 3 presentkort á 500 kr. Fyll i formuläret på den här sidan: TÄVLINGEN ÄR REDAN AVSLUTAD och skicka in dina svar till oss senast på onsdag den 20/5 2020.

Lycka till!

 

Tävlingsvillkor: 

1. De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. I samband med publicering av vinnare av tävlingen kommer personuppgifter som namn publiceras och taggas på Celiakiföreningen i Stockholms län Facebook-sida samt föreningssida. Om du begär rättelse av felaktiga personuppgifter eller önskar mer information kring behandlingen av dina personuppgifter ber vi dig att kontakta oss på adressen i punkten 2 nedan. Observera att för tävlingsdeltagare under 18 år krävs vårdnadshavares samtycke till personuppgifts-behandling. Genom att godkänna dessa Allmänna Tävlingsvillkor samtycker du till personuppgiftsbehandling enligt ovan.

2. Ansvarig för tävlingen är: Celiakiföreningen i Stockholms län. Sandelsgatan 12, 134 51 Stockholm , [email protected]

3. För att delta i denna tävling måste du bo inom området Stockholms län samt acceptera reglerna för tävlingen. Deltagare under 18 år ska ha vårdnadshavares godkännande för att delta i tävlingen.

4. För att vara med och tävla måste du svara på alla frågorna i quizet ovan.

5. Endast ett tävlingsbidrag per sökande godkänns.

6. Tävlingen pågår den mellan den 16-20 maj 2020. Ditt kompletta bidrag måste vara oss tillhanda senast 20 maj kl. 23:59. 3 st vinnare kommer att utses under vecka 21 2020.

7. Vinnaren utses av juryn: styrelsen i Celiakiföreningen i Stockholm län. Juryn utser 3 st vinnare baserat på de bidrag som har flest rätt och med mest tilltalande slogan. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut.

8. Priset består av 3 st presentkort på Linas matkasse (värde 500 kr). Varje vinnare får en värdecheck. Vinnaren kommer att bli informerad personligen via sin mail samt facebook konto. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot annan egendom. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

9. Styrelsemedlemmar i Celiakiföreningen i Stockholms län får inte delta i tävlingen.

10. Celiakiföreningen i Stockholms län tar inte ansvar för konsekvenserna av att tävlingsbidrag försvunnit, skadats, sänts fel eller blivit för sent levererade. Celiakiföreningen i Stockholm län tar inte heller ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka endera anmälan eller slutresultatet av denna tävling.

11. Genom att du skickar in ditt bidrag i tävlingen överlåter du upphovsrätten avseende bidraget till Celiakiföreningen i Stockholms län. Detta innebär bl.a. att samtliga dina rättigheter till bidraget upphör och att Celiakiföreningen i Stockholms län får överlåta bidraget till annan samt använda bidraget, utan begränsning i tid, på valfritt sätt dock endast inom Celiakiföreningen i Stockholms län normala verksamhet och i enlighet med svensk lag och god sed.

12. Celiakiföreningen i Stockholms län förbehåller sig rätten att utesluta eller att ta bort bidrag ur tävlingen utan att meddela den tävlande om Celiakiföreningen i Stockholms län bedömer att den tävlande har fuskat eller Om bidraget bedöms varit olagligt, stötande eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande.