Nyheter
Livebakning med Marta och Lindroos. GLUTENFRI FOCCACIA GENOVESE
6 april, 2021Perfekt för utflyktsmackan, buffén, soppan eller nu när vi ofta träffas ute kan du göra lyxiga mackor på detta saftiga bröd!
Läs mer
SCF och Brödinstitutet anordnar webinarium om gluten
24 mars, 2021Webinarium om gluten och glutenfritt riktat mot personer som arbetar med mat
Läs mer
Baka med Marta och Lindroos! Knäckebröd med frön och bönor
24 mars, 2021Knaprigt och gott! Innehåller dessutom massa omega 3 och protein!
Läs mer
Skolmat inte självklart
24 mars, 2021I 12 av 26 länder har barn inte rätt till glutenfri mat i skolan.
Läs mer
Snarare ”onormalt” att tolerera laktos
11 mars, 2021Vuxna människor som kan bälga i sig mjölk på fastande mage utgör en minoritet i världen. Trots det anses laktosintolerans vara en medicinsk diagnos.
Läs mer
Regionernas stöd till barnfamiljer skiftar.
11 mars, 2021Subventionen av glutenfria livsmedel till barn har den senaste tiden börjat att hanteras olika i regionerna. Hur olika ska Celiakiförbundet ta reda på.
Läs mer
Baka superpizza med Marta och Lindroos!
9 mars, 2021Det här behöver du ha hemma för att vara med på torsdagens live-bakning!
Läs mer
CeliakiForum skickad till tryckeriet
2 mars, 2021Snart landar årets första CeliakiForum i brevlådan hos våra medlemmar.
Läs mer
Ny stor svensk studie: Celiaki ökar inte risken för svår covid-19
24 februari, 2021Frågan om det finns ökad risk för svår Covid-19 för de som har celiaki har varit aktuell i snart ett år
Läs mer