Celiakiförbundet

Pärla armband med oss på Celiakidagen 16 maj

Händelsen äger rum: 2023-05-16

Tillsammans med Svenska Celiakiförbundet (SCF) och Svenska Ungdomsförbundet, SCUF  vill vi fira internationella Celiakidagen den 16 maj med dig!

Tid: Tisdag 16.e maj, drop-in tid mellan kl. 15.00 till 19.00

Plats: SCF:s kansli, The Park – Magnus Ladulåsgatan 1 i Stockholm

Mat och dryck: På aktiviteten kommer det bjudas på glutenfri smörgås-buffé med Marta från Gluten Free Makers och glutenfri fika från Hans & Greta. Dessutom kommer du som anmäler dig får en goodiebag med olika godsaker.  (Obs. 1 kasse/sällskap)

Anmälan: https://forms.office.com/e/HLnGeFwj2u

 

På internationella celiakidagen, den 16.e maj, bjuds du och familjen in till SCF:s kansli i Stockholm där du kan pärla celiakiarmband tillsammans med andra SCUF och SCF medlemmar. Vi i Celiakiföreningen i Stockholm kommer också att vara på plats. Det kommer bli en eftermiddag full med pyssel, härligt sällskap och självklart underbara glutenfria godsaker!

Varje år anordnar Svenska Celiakiförbundet SCF och Svenska Celiakiungdomsförbundet SCUF insamlingar för forskningen om celiaki, man har tidigare år kunnat köpa armband över internet eller delta i Celiakiloppet. I år har vi på SCUF och SCF valt att samarbeta och anordna en gemensam familje-aktivitet för medlemmar i SCF:s lokaler på Magnus Ladulåsgatan 1 i Stockholm. Under aktiviteten kommer ni kunna köpa och pärla celiakiarmband mot en symbolisk summa. Pengarna som samlas in under eventet kommer oavkortat gå till den viktiga forskningen om celiaki.

För att garantera fika, goodiebag och material till eventet så behöver du anmäla dig och dina familjemedlemmar via länken nedan senast den 28.e april. För att anmäla sig behöver åtminstone en i sällskapet vara medlem i antingen SCUF eller SCF. Här anmäler du dig och familjen: https://forms.office.com/e/HLnGeFwj2u
Är du inte medlem ännu kan du bli det i SCF här: Bli medlem i SCF eller i SCUF (om du är mellan 0-29 år) : Bli medlem i SCUF

Du är välkommen att närvara på eventet utan anmälan men vi kan då inte garantera mat eller material då de som har anmält sig har förtur till detta.

Kan du inte närvara på plats så går det att beställa celiakiarmband på SCUF.se. Armbanden kostar då 30 kr st och finns att hitta på www.scuf.se/celiakiarmband

Det går också bra att skänka en valfri slant direkt via swish till Celiakifonden på nr: 123 900 24 60. Tack för ditt stöd!

Varmt välkommen, hoppas att vi ses den 16 maj!

/Celiakiföreningen i Stockholms län tillsammans med Svenska Celiakiförbundet och Svenska Celiakiungdomsförbundet