Landets celiakiföreningar förbereder sig för årsmöte 2024

Snart är det dags för Svenska Celiakiförbundets föreningar ute i landet att hålla sina årsmöten för 2024. Du som är medlem får kallelse via din förening senast fyra veckor innan årsmötet.

Vill du vara med och påverka i din lokala förening? Som fysisk medlem har du rätt att lämna in motioner till Ordinarie årsmöte och ska vara inlämnad till föreningen senast den 1 februari. Du skickar in din motion via e-post till föreningens e-postadress. (föreningens [email protected])

 

Medlem är den som vid datumet för årsmötet har ett aktivt medlemskap. Se giltighetstiden på ditt medlemskort i Cardskipper.

Är du inte redan medlem blir du det här.

 

Det är också i medlemsappen du hittar översättningskorten, erbjudanden samt information från förbundet. I appen hittar du också den digitala versionen av medlemstidningen CeliakiForum och Glutenpodden.

Aktiviteter glutenfritt

 

Du vet väl om att du inte behöver sitta i styrelsen för att kunna engagera dig lokalt? Kontakta din förening för om du är intresserad av att hjälpa till som volontär vid aktiviteter eller genom påverkansarbete.

 

Illustrationer: Hans von Corswant