Celiakiförbundet

Nyheter

Årets Celiakiloppet engagerade 220 starka deltagare

25 maj, 2021

Tillsammans sprang och promenerade vi över 629 km och samlade in totalt 18 300 kr till den viktiga forskningen inom celiaki.

Läs mer

Ny organisation efter stämmobeslut – delas upp i tre delar

25 maj, 2021

Celiakiförbundets centrala organisation ska delas upp i tre delar: kärnverksamhet, affärsverksamhet och Celiakifonden.

Läs mer

Internationella Celiakidagen 16 maj –  med fokus på kvinnor och celiaki

15 maj, 2021

Internationella Celiakidagen uppmärksammas den 16 maj. I år har Association of European Coeliac Societies (AOECS) valt att lyfta temat kvinnor och celiaki.

Läs mer

CeliakiLoppet 13-16 maj 2021

10 maj, 2021

Den 13-16 maj ordnar Celiakiförbundet CeliakiLoppet till förmån för forskning inom celiaki/glutenintolerans och för att uppmärksamma Internationella Celiakidagen. 

Läs mer

Recept på Hallonbollar med Bella Bakar utan socker, vete och laktos!

6 maj, 2021

Sugen på något sött eller har du barn i omgivningen som vill baka? Då är bakboken Bella Bakar utan socker, vete och laktos! perfekt.

Läs mer

Nöja sig med banan på sjukhus? Ombudsmannen svarar

5 maj, 2021

Sjukhus ska kunna erbjuda mat till alla patienter, oavsett vilka medicinska tillstånd de lider av.

Läs mer

Livebakning med Marta och Lindroos. Glutenfri och vegansk paj

19 april, 2021

Denna paj passar alla! Pajen har en krispig pajbotten och en krämig fyllning, precis som jag tycker en paj ska vara!

Läs mer

Webbinarie om gluten och glutenfritt för dig som arbetar med mat

16 april, 2021

Webbinarie om gluten, glutenfritt och myterna finns nu tillgängligt för alla

Läs mer

Vilket tips hade du behövt som nybörjare?

13 april, 2021

Här hittar du de bästa tipsen från våra följare!

Läs mer

Kollektivet bevisar att det går att dela kök

12 april, 2021

Lista på tips för Glutenfritt kollektivboende

Läs mer