Celiakiförbundet

Skåne län

Celiakiföreningen i Skåne län är en länsförening inom Svenska Celiakiförbundet.
Här är länkar till våra lokalföreningars hemsidor:
Lundabygden
Malmö med omnejd
Helsingborg/ Kristianstad
Hässleholm

Skåne länsförening växer hela tiden. Vi är över 3600 medlemmar som är överkänsliga mot gluten, laktos, mjölkprotein och soja. I Skåne finns det flera lokalföreningar som anordnar aktiviteter nära dig. Titta på deras sidor för mer information om vad som händer. Skåne länsförening arrangerar varje år familjedag och julbord. Föreningen arrangerar också specialkostmässan ”Det goda livet” i Malmö.

Hoppas du vill vara med i vår aktiva förening!


Aktuellt

Årsmöte 6 mars

Tisdagen den 6 mars kommer vi att ha årsmöte på MJ:s hotel i Malmö, Mäster Johansgatan 13. Mötet startar 18:00 med lättare förtäring. Anmälan till mötet görs senast två veckor innan d.v.s. den 20 februari. Maila in ditt namn, medlemsnummer och allergi/intolerans till [email protected] skriv ”Anmälan årsmöte 2018” i ämnesraden. Eller kontakta Mia Rylander på telefon 040-12 14 20.

Handlingar till årsmötet:
Verksamhetsberättelse
Resultatrapport
Balansrapport
Verksamhetsplan 2018
Budget 2018


Nyhetsbrev #1, 2018

För att öppna nyhetsbrevet klicka på bilden eller här.


Årsmöte för Skåne Län
Länsföreningens årsmöte arrangeras varje år i början på mars. Inbjudan sker i nyhetsbrevet nr.1 varje år. Alla medlemmar är hjärtligt välkomna. Vår ambition är att arrangera årsmötet på olika platser i Skåne län varje år. Efter årsmötesförhandlingarna brukar vi ha en liten aktivitet. Det kan vara en bra föreläsning eller ett studiebesök på något närliggande företag som anknyter till vår förening. Har du något förslag till bra lokal med bra mat så är du välkommen att höra av dig till vår epostadress [email protected]

Nyhetsbrev
Två gånger om året skickar vi ut ett nyhetsbrev till alla våra medlemmar om vad som är på gång i Skåne län under det kommande halvåret och lokala tips på restauranger och caféer.

Nyhetsbrevet Nr 2 2017
Nyhetsbrevet Nr 1 2017
Nyhetsbrevet Nr 2 2016

Nyhetsbrevet Nr 1 2016
Nyhetsbrevet Nr 1 2015

Nyhetsbrevet Nr 1 2014
Nyhetsbrevet Nr 2 2013
Nyhetsbrevet Nr 1 2013
Nyhetsbrevet Nr 2 2012 
Nyhetsbrevet Nr 1 2012
Nyhetsbrevet Nr 1 2011
Nyhetsbrevet Nr 2 2011

HSO Skåne – Handikapporganisationerna
Celiakiföreningen är en underavdelning. Läs mer om deras verksamhet på deras hemsida: www.skane.hso.se

Har du haft utlägg som du vill få ersättning för?
Ladda då hem aktuell blankett från länken nedan. Skriv ut den på papper och skicka den, tillsammans med erforderliga kvitton i original, till angiven adress som finns i filen.
Blankett för ersättning av utlägg (kräver orginalkvitton)
Milersättning