Celiakiförbundet

Skåne län

Välkommen till Celiakiföreningen i Skåne län

Vi är en förening med strax under 3000 medlemmar som är överkänsliga mot gluten och laktos. Föreningen arrangerar specialkostmässan ”Det goda livet” i Malmö.

Hoppas du vill vara med i vår aktiva förening!


Aktuellt

Nu är vi igång med aktiviteter igen
Håll utkik på vår hemsida, och Facebook för att hålla er uppdaterade på våra aktiviteter och annan information.

Specialkostmässan 2022
Har ni tips på något företag ni tycker borde vara med på ”Det goda livet”-mässan 7 maj 2022 på Malmömässan i Hyllie? Maila till oss på [email protected] eller ge önskat företag följande länk och be dem anmäla sitt intresse. https://specialkostmassan.se/wp/?page_id=1536


Material från föreläsning på Det goda livet-mässan 2019

Powerpoint: Susanne och Anettes Glutenfria Tips

Aktivitetsgrupper
Vi har under 2019 upplöst de lokalföreningar som fanns kvar och arbetar nu aktivt med att istället bilda aktivitetsgrupper runt om i Skåne. Dessa aktivitetsgrupper kommer att genomföra aktiviteter för er medlemmar, dock slipper de all formalia som en förening kräver så som årsmöte, bokföring och annat styrelsearbete. Vi hoppas att på detta sätt kunna locka personer som vill genomföra aktiviteter men inte vill sitta i en styrelse.

En aktivitetsgrupp kan bestå av en eller flera personer som vill genomföra en aktivitet för medlemmar och vi ser gärna att dessa grupper finns utspridda i hela Skåne så att vi kan ha aktiviteter i hela länet. Är du intresserad av att starta upp eller deltaga i en aktivitetsgrupp eller själv vill genomföra en aktivitet hör av dig till oss på [email protected] så hjälper vi dig med mer information.


HSO Skåne – Handikapporganisationerna
Celiakiföreningen är en underavdelning. Läs mer om deras verksamhet på deras hemsida: www.skane.hso.se