Celiakiförbundet

Östergötlands län

 

 

Hej!

Välkommen till oss i Östergötlands län. Vi är en Celiakiförening med ca 1120 medlemmar. Vi arbetar för dig som inte tål gluten, laktos, mjölk eller soja.

Äta ute i Östergötland

Äta ute-tips,  Är en sida där vi samlar tips på caféer, restauranger och affärer. Tipsen kommer från våra medlemmar och även styrelsen.

Facebook

Celiakiföreningen Östergötland – där vi publicerar kommande aktiviteter, nyheter och där du kan ställa egna frågor.

Profilmaterial och trycka broschyrer

Fontänens webbutik  – Vi har tagit fram eget material och säljer dessa på Föreningshuset Fontänens webbutik. Det som finns i webbutiken är vår snygga tygkassen med tryck på båda sidorna, Våra broschyrer, Rätt Mat och Rätt Mat Mini som vi har vi delar ut till caféer och restauranger i vårt län.

 

Elektroniska nyhetsbrev

Nyhetsbrev   – Alla nyhetsbrev vi skickar ut via mail och brev kan du läsa på vår hemsida. Elektroniska nyhetsbrev skickas ut till alla medlemmar med e-postadress. Om du inte har någon e-postadress registrerad eller om du byter e-postadress, kontakta vårt kansli. (Lösenordsskyddad kontakta vårt kansli för lösenord)

Tänk på föreningen, skänk gärna en slant till Östergötlands länsförening pg 74 83 06-8 så stödjer ni vår verksamhet i Östergötland som är till för våra medlemmar.