Celiakiförbundet

Sjuhäradsbygden

Välkommen till Celiakiföreningen i Sjuhäradsbygden! Maila gärna era tips och upplevelser till oss så att vi kan uppdatera vår webbplats till glädje för alla medlemmar!

Maila till oss på [email protected]  
Följ oss på Facebook: Celiakiföreningen i Sjuhäradsbygden


 

Välkommen på vårens träffar med Sjuhäradsbygdens Celiakiförening

 

Måndagen den 3/4 ses vi på Varbergs Kurort. Var och en tar sig t/r till stället. Klockan 17.00 ses vi i entrén och vi kommer då avnjuta en god glutenfri måltid tillsammans. Efter avslutad måltid kommer vi ha tillgång till spa-avdelningen där vi får avnjuta bad i de olika bassängerna (behandling ingår ej). Spa avdelningen är öppen till klockan 23.00, så var och en stannar så länge man vill. Anmälan till Fredrika 073-6634568, efter klockan 17.00, senast 27/3. Vi bjuder medlemmar på detta, men vi har bara ett begränsat antal platser, så först till kvarn… Barn 12-16 år är välkomna i målsmans sällskap!

I Thalassospa Evening ingår:
– Tillgång till Thalassopoolen, vår havsvattenpool.
– Varm- och bubbelpool.
– Tillgång till ett flertal bastur (ångbastu, pausbastu 50 grader och varmbastu 85 grader).
– Upplevelseduschen Sensory Sky och ett flertal duschupplevelser.
– Kallbadhuset kl. 17-19.
– Produkter från Phytomer.
– Tillgång till vår träningsmeny kl. 17-19.
– Gym inne och ute.

Vi ser fram emot en trevlig eftermiddag/kväll tillsammans!

 

Lördagen den 6/5 åker vi på medlemsresa till Skagen. Var och en tar sig

t/r till stället. Klockan 09.10 går färjan, och man måste vara där senast en halv timma innan, så vi ses klockan 08.15 på övre plan!

Väl på båten får var och en göra vad man vill första tiden. Klockan 10.30 ses vi i restaurangen, för att äta en gemensam brunch. Klockan 12.30 är båten i Fredrikshamn och vi tar då tåget vidare till Skagen. Väl i Skagen bjuder vi på medhavd enkel fika. Efter ett par timmar i Skagen tar vi tåget tillbaka till Fredrikshamn där var och en kan göra vad man vill, till dess att färjan går tillbaka klockan 22.00. Vi är tillbaka i Göteborg ca klockan 01.15.

Det blir en sen, men säkert rolig dag!

 Anmälan till Marianne, tel 070-3593705, efter klockan 17.00, senast 3/4. Vi bjuder medlemmar på detta, men vi har bara ett begränsat antal platser, så först till kvarn…

 

Måndagen den 29/5  kl 17.00 har vi fikaträff på Almenäs, Borås. Vi hoppas på fint väder och att vi kan avnjuta en fika utomhus i försommarvärmen! Ingen föranmälan krävs, varmt välkommen!

 

Till sist vill vi i Sjuhäradsbygdens Celiakiförening önska Er alla en skön vår!

 

TIDIGARE TRÄFFAR 2017:
24/2 Glutenfri ölprovning: mycket uppskattad provning av 6 olika öl samt tilltugg.
1/3 Årsmöte, med efterföljande föreläsning av kostrådgivare Cecilia Svensson från Omtanke.
15/3 Fikaträff på ”Salongen” i Bollebygd