Celiakiförbundet

Skaraborg

 Välkommen till Celiakiföreningen i Skaraborg

Celiakiföreningen i Skaraborg är en del av Svenska Celiakiförbundet. Förbundet jobbar främst med frågor som har med celiaki (glutenintolerans) och laktosintolerans att göra. Men hos oss är alla välkomna. Ditt medlemsskap är viktigt. Det går bl a till forskning.

I vår lokalförening anordnar regelbundet olika aktiviteter för våra medlemmar, som diverse träffar, resor, julbord och en resa till Mat för livet-mässa i Stockholm. Spana gärna in vår kalender här.


Ni har väl inte missat att vi numera har en Facebooksida? Ni hittar den här


4 gånger varje år får alla medlemmar en tidning som heter Celiakiforum. I den hittar man reportage, recept och lite grann från våra föreningar i landet. I den kan du också hitta ditt lösenord för att komma in på bland annat medlemssidorna på celiaki.se


 

Förbundet har även en populär podd, Glutenpodden. Lyssna i acast-appen, iTunes eller på Spotify. Mer info finns här


Vi har även fått en alldeles medlemssapp där medlemskort, översättningskort, podd och tidningen ligger. Även nyheter osv. Info om den hittar du här


4 gånger varje år får vi också CeliakiNytt. Den får man via sin e-post och den gäller bara för de lokala föreningarna i Västra Götaland. Har du inte fått den? Ta kontakt med vår ordförande så löser hon det.


Har du funderat på när det händer en aktivitet nästa gång? Såhär ser träffarna ut hos oss sett över året


Länkar:

livsmedelsverket