Celiakiförbundet

Årsmöte 2022 – Celiakiföreningen Stockholms län

Händelsen äger rum: 2022-03-10

Den 10 mars hålls årsmötet för Celiakiföreningen i Stockholms län. Det är alla medlemmars rätt (inklusive familjemedlemmar) att delta – så vi vill hälsa dig varmt välkommen! Detta är ett tillfälle för dig som medlem att tycka till och komma med dina funderingar och tankar kring hur och vad föreningen ska fokusera på under 2022. Vill du kanske driva en idé eller engagera dig mer?

Datum: 10 mars 2022
Tid: 18.00
Vart: Online/Digitalt via Teams. (Länk och instruktioner till mötet skickas ut någon dag innan till din anmälda e-mailadress)

Meddela oss senast måndagen den 4 mars 2022 om du vill delta. Anmälan görs via e-post [email protected] och ska innehålla namn och medlemsnummer.

Skulle du inte få något mail hör av dig till oss med namn och medlemsnummer till [email protected] så uppdaterar vi din e-post adress.

OBS! Du måste vara medlem för att få närvara på årsmötet. Om du är osäker på om du är medlem eller ej kan du skriva ett mejl till [email protected]

Dokument: Kallelse och dagordning årsmöte 2022

Årsmöteshandlingar

Dagordning årsmöte 2022

Årsredovisning 2021

Revisionsberättelse

Verksamhetsberättelse 

Verksamhetsplan 2022

Uttalande från ledningen 2021

Valberedningens förslag till styrelse 

Budget 2022

Motion 1 

(Vissa dokument saknar påskrift, dessa kommer att uppdateras snarast möjligt när de är kompletta. Alla dokument är muntligt godkända av styrelsen.)

Välkommen hälsar styrelsen,

Hans, Ulrika, Katarina, Thomas, Ulrika & Sanna