Celiakiförbundet

Sponsring på huvudmedlemsfödelsedag💖

Händelsen äger rum: 2024-01-01 till 2024-12-31

Bästa huvudmedlem💖, detta är påminnelse från din Celiakiförening i Göteborg med omnejd som vill sponsra dig som är huvudmedlem den månad då du fyller år💐 med glutenfritt nybakat bröd från Göteborgs Glutenfria Bageri.
Din dag👑 till ära sponsrar vi även alla i din familj som är redan familjemedlemmar i SCF eller kommer att bli i samband med detta med 100 kr / per medlem. Ensamstående medlemmar kommer att sponsras med 200 kr / per medlem.
Ni som fyller år i april kan nu besöka bageriet på plats för att förbeställa, avhämta det som finns eller fika på plats.
Alla som redan fyllt år men ej hunnit besöka bageriet är välkomna att göra detta nu.
Medlemmar som bor utanför Göteborg kan hjälpas åt att avhämta åt varandra.
Vi justerar nu kontaktuppgifter till bageriet eftersom det blir för mycket jobb för företaget med mejl och telefon samt att presentkort inte fungerar om föreningen inte betalat i förväg. Besök bageriet istället för att fika på plats, avhämta bröd som finns för dagen eller beställa för en annan dag som ni kommer överens med bageriet.
Adress: Prinsgatan 3, 413 05 Göteborg
Öppet: Torsdag – Fredag 10 – 17 Lördag 10 – 14
Kontrollera öppettider för säkerhets skull på sociala medier (tryck på den gröna knappen under texten så kommer ni till Instagram).
OBS! Vänligen skriv enbart huvudmedlemsnamn samt antal medlemmar i familjen på listan som kommer att finnas på bageriet. Detta för att vi ska betala månadsvis korrekt summa på fakturan till bageriet.
Vi kommer att skicka påminnelse framöver varje månad så ni inte missar detta erbjudande. Viktigt att ni skriver namn på den som avhämtar (även ombud) samt antal medlemmar i familjen på listan. Detta för att vi kan betala månadsvis korrekt summa på fakturan till bageriet.
Behöver ni mer info eller undrar något kontakta DIN förening via mejl till [email protected] alternativ ring eller SMS-a till 070-4305782