Stöd arbetet och forskningen om celiaki – så kan du bidra

Vill du vara med och bidra till en bättre värld för celiakister? Det finns olika sätt att stödja, både för arbetet kring celiaki men också till svensk forskning om celiaki.

 

Celiakifonden SCF

Celiakifonden

Celiakifonden drivs av Svenska Celiakiförbundet. Varje år delar fonden ut medel till svensk forskning om celiaki. Utlysning sker på internationella Celiakikidagen den 16 maj. Ansökningarna granskas av ett vetenskapligt råd. Även experterutlåtande från de nordiska grannländerna vägs in i bedömningen. Det formella beslutet om anslag ur fonden fattas på hösten av Svenska Celiakiförbundets förbundsstyrelse.

Swisha din gåva till 123 900 2460 eller via bankgiro 900-2460

Ge en minnes eller högtidsgåva

 

jurio testamente

Jurio – juridisk digitaltjänst

Svenska Celiakiförbundet har inlett ett samarbete med den juridiska digitaltjänsten Jurio. Genom att donera till Svenska Celiakiförbundet i ditt testamente kan du göra en verklig skillnad. Beroende på din situation kan du välja mellan att donera en fast penningsumma, fonder, aktier eller till och med hela eller delar av ditt totala arv. Din donation stödjer vårt arbete och hjälper oss att fortsätta vårt viktiga ändamål. Som tack blir ditt testamente helt kostnadsfritt.

 

Swedbank humanfond

Swedbank Humanfond

Swedbank Humanfond är en ideell fond som investerar i organisationer som aktivt arbetar med miljö, mänskliga rättigheter och arbetsvillkor och där 2 procent av sparandet går till välgörande ändamål som du själv besstämmer.